Tillæg 1.048 for et område ved Fyensgade

Aalborg Byråd godkendte den xx. xx 2018 et forslag til kommuneplantillæg for 1.048

26. oktober 2018 til den 02. januar 2019

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 1-4-112 Pleje- og ældreboliger, Bonnesensgade, Ø-gadekvarteret

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Laura Lyhne, tlf. 99312039.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 02. januar 2019 fremsendes til:

I forbindelse med kommuneplantillæg 1.048 er der udarbejdet en miljørapport. Rapporten indeholder en miljøvurdering efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer og konkrete projekter (VVM). Miljørapporten er udarbejdet som en del af lokalplan 1-4-112. Klik her for at se den samlede rapport.