Tillæg 1.049 for Stigsborg Havnefront, Etape 1

Aalborg Byråd godkendte den [dato indsættes] et forslag til kommuneplantillæg 1.049 for Stigsborg Havnefront, Etape 1.

[dato indsættes] til [dato indsættes]

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 1-2-118.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte byplanlægger Alex Tolstrup, tlf. 99312085.

Offentlig høring
Har du indsigelser, kommentarer og ændringsforslag kan de sendes via knappen "Skriv en kommentar" i højre side på den digitale lokalplan 1-2-118. Her kan du også løbende se andre borgere og interessenters kommentarer til planforslaget.

Den offentlige høring og "Skriv en kommentar"-knappen er aktiv fra den [dato indsættes] til den [dato indsættes].

Alle indkomne henvendelser indgår i byrådets endelige behandling af planen.

"Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)" indeholder kriterier for hvilke planer, der kræver udarbejdelse af en miljørapport.

For at danne et overblik over, om kommuneplantillægget kan få en væsentlig indvirkning på miljøet, er der foretaget en miljøscreening. I forbindelse med screeningen er berørte myndigheder hørt.

Resultatet er, at der er udarbejdet en samlet miljørapport for lokalplan 1-2-118 og kommuneplantillæg 1-049. I miljørapporten beskrives, hvordan planernes realisering forventes at påvirke miljøet, og hvordan planens miljøpåvirkninger skal overvåges.

Miljørapporten findes i afsnittet "Miljørapport", som kan ses sammen med den digitale lokalplan.

Hvad kan du klage over
Du skal være klageberettiget for at kunne klage, dvs. have en væsentlig retlig interesse i sagens udfald. Derudover kan du kun klage over retlige spørgsmål.

Klageportalen
Du sender klagen til Planklagenævnet via Klageportalen. Efterfølgende kommunikation om klagen sker også gennem Klageportalen. Du kan finde Klageportalen via https://naevneneshus.dk/start-din-klage/planklagenaevnet/