Tillæg 1.051 for området ved Badehusvej og Svendsgade

Aalborg Byråd godkendte den 21. oktober 2019 et forslag til kommuneplantillæg 1.051 for området ved Badehusvej og Svendsgade.

25. oktober til 20. december 2019

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 1-3-127.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte byplanlægger Esben Obeling, tlf. 99312361.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den [dato indsættes] fremsendes til:

Kommunen har truffet afgørelse om, at der ikke vil blive foretaget en miljøvurdering, idet planforslaget ikke har væsentlig indvirkning på miljøet. Afgørelsen kan, for så vidt angår retlige forhold påklages til Planklagenævnet.

Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagen skal være indsendt senest 22. november 2019. Det koster et gebyr at klage. Læs mere om klageregler og gebyrer på www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

Du sender klagen til Planklagenævnet via Klageportalen. Efterfølgende kommunikation om klagen sker også gennem Klageportalen. Du kan finde Klageportalen via www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

21-10-2019