Tillæg 10.014 for vindmøller i Nørrekær Enge

Aalborg Byråd godkendte den 22. maj 2017 et forslag til kommuneplantillæg 10.014 for vindmøller i Nørrekær Enge.

29. maj til den 18. august 2017

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 10-7-103.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Peter Serup, tlf. 99312240.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 18. august 2017 fremsendes til:

I forbindelse med kommuneplantillæg 10.014 er der udarbejdet en miljørapport (VVM og MV). Rapporten indeholder en VVM-redegørelse (Vurdering af Virkninger på Miljøet) og en miljøvurdering (MV) efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Det hele er samlet i en og samme rapport. Klik her for at se den samlede rapport.

22-05-2017