Tillæg 10.015 for område ved Søndergade i Nibe

Aalborg Byråd godkendte den 10. september 2018 forslag til kommuneplantillæg 10.015 for område ved Søndergade i Nibe.

14. september til 9. november 2018

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres forslag til lokalplan 10-1-114.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Tina Adamsen, tlf. 9931 2233.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest 12. oktober 2018 fremsendes til:

Kommunen har truffet afgørelse om, at der ikke vil blive foretaget en miljøvurdering, idet planforslaget ikke har væsentlig indvirkning på miljøet. Afgørelsen kan, for så vidt angår retlige forhold påklages til Planklagenævnet.

Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagen skal være indsendt senest 12. oktober 2018. Det koster et gebyr at klage. Læs mere om klageregler og gebyrer på www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

Du sender klagen til Planklagenævnet via Klageportalen. Efterfølgende kommunikation om klagen sker også gennem Klageportalen. Du kan finde Klageportalen via www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

10-09-2018