Kommuneplantillæg 3.030 for en udvidelse af City Syd

Aalborg Byråd godkendte den 8. oktober 2018 et forslag til kommuneplantillæg 3.030 for en udvidelse af Aflastningsområde City Syd.

12. oktober til den 8. december 2018

Kort City Syd

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 3-6-112.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Mette Kristoffersen, tlf. 9931 2220.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 23. november 2018 fremsendes til:

"Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)" indeholder kriterier for hvilke planer, der kræver udarbejdelse af en miljørapport.

For at danne et overblik over, om kommuneplantillægget og lokalplanen kan få en væsentlig indvirkning på miljøet, er der foretaget en miljøscreening. I forbindelse med screeningen er berørte myndigheder hørt.

Resultatet af screeningen er, at der er udarbejdet en samlet miljørapport for kommuneplantillægget og lokalplan 3-6-112. Klik her for at se den samlede rapport.

08-10-2018