Kommuneplantillæg 4.032 for Techcollege, Øster Uttrup Vej og Rørdalsvej, Vejgård

Aalborg Byråd godkendte den 12. august 2019 et forslag til kommuneplantillæg 4.032 for området ved Techcollege ved Øster Uttrup Vej og Rørdalsvej i Vejgård.

16. august til den 11. oktober 2019

Sammen med kommuneplantillægget godkendte byrådet udkast til lokalplan 4-1-110 Techcollege, Øster Uttrup Vej og Rørdalsvej, Vejgård.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Louise Studstrup, tlf. 99312222.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 11. oktober 2019 fremsendes til:

Stigsborg Brygge 5 Postboks 219 9400 Nørresundby

I forbindelse med kommuneplantillæg 4.032 og lokalplan 4-1-110 er der udarbejdet en miljøscreening, hvilket har udløst en miljørapport efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Klik her for at se den samlede rapport.

12-08-2019