Tillæg 4.059 for nyt centerområde ved Fredrik Bajers Vej/Bertil Ohlins Vej

Aalborg Byråd godkendte den 11. februar 2019 forslag til kommuneplantillæg 4.059 for nyt centerområde ved Fredrik Bajers Vej/Bertil Ohlins Vej.

15. februar til 12. april 2019

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres forslag til lokalplan 4-4-118.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Mario Hesse, tlf. 99312202.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest 12. april 2019 fremsendes til:

I forbindelse med kommuneplantillæg 4.059 er der udarbejdet en miljørapport. Rapporten indeholder en miljøvurdering efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer og konkrete projekter (VVM). Miljørapporten er udarbejdet som en del af lokalplan 4-4-118. Klik her for at se den samlede miljørapport.

11-02-2019