Tillæg 4.063 for et område ved Saltumvej

Aalborg Byråd godkendte den 11. februar 2019 et forslag til kommuneplantillæg for 4.063.

15. februar 2019 til den 12. april 2019

Planen er først og fremmest tænkt som en digital plan. Det er dog op til dig selv, hvorvidt du ønsker at læse planen på skærmen, eller du vil udskrive den. Ønsker du en pdf-fil af det samlede tillæg, så tryk her

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 4-6-107 Boliger, Saltumvej, Smedegård.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Laura Lyhne, tlf. 99312039.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 12. april 2019 fremsendes til:

Eller på E-mail: plan.udvikling@aalborg.dk

Kommunen har truffet afgørelse om, at der ikke vil blive foretaget en miljøvurdering, idet planforslaget ikke har væsentlig indvirkning på miljøet. Afgørelsen kan, for så vidt angår retlige forhold påklages til Planklagenævnet.

Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagen skal være indsendt 12. marts 2019  Det koster et gebyr at klage. Læs mere om klageregler og gebyrer på www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

Du sender klagen til Planklagenævnet via Klageportalen. Efterfølgende kommunikation om klagen sker også gennem Klageportalen. Du kan finde Klageportalen via www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.