Tillæg 6.024 Byudviklingsplan for Godthåb med miljørapport

Aalborg Byråd godkendte den 27. august 2018 et forslag til kommuneplantillæg nr. 6.024 for Godthåb By.

5. september til den 31. oktober 2018

Der afholdes borgermøde i Godthåb Forsamlingshus den 12.

september 2018

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 6-2-105 Boliger, Døsebækparken, Godthåb.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Lise Overby Nørgård, tlf. 9931 2059.

Bemærkninger til forslaget
Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 31. oktober 2018 fremsendes til:

I forbindelse med kommuneplantillæg 6.024 er der udarbejdet en miljørapport (MV). Rapporten indeholder en miljøvurdering (MV) efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM).

27-08-2018