Tillæg 7.010 Boliger, Hålsvej, Fjellerad

Aalborg Byråd godkendte den 10. september et forslag til kommuneplantillæg 7.010 for udvidelsen af Fjellerad.

14. september 2018 til den 9. november 2018

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 7-5-101.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Jannicke Christensen, tlf. 99312047.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 9. november 2018 fremsendes til:

Kommunen har truffet afgørelse om, at der ikke vil blive foretaget en miljøvurdering, idet planforslaget ikke har væsentlig indvirkning på miljøet. Afgørelsen kan, for så vidt angår retlige forhold påklages til Planklagenævnet.

Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagen skal være indsendt senest 12. oktober 2018. Det koster et gebyr at klage. Læs mere om klageregler og gebyrer på www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

Du sender klagen til Planklagenævnet via Klageportalen. Efterfølgende kommunikation om klagen sker også gennem Klageportalen. Du kan finde Klageportalen via www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

10-09-2018