Tillæg 8.010 Udvidelse af boligområde i Kongerslev

Aalborg Byråd godkendte den 23. september 2019 et forslag til kommuneplantillæg 8.010 for udvidelse af et boligområde i Kongerslev.

27. september 2019 til den 25. oktober 2019

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Anne-Vibeke Skovmark, tlf. 99312243.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 25. oktober 2019 fremsendes til:

By- og Landskabsforvaltningen Plan & Udvikling på e-mail: plan.udvikling@aalborg.dk

Kommunen har truffet afgørelse om, at der ikke vil blive foretaget en miljøvurdering, idet planforslaget ikke har væsentlig indvirkning på miljøet. Afgørelsen kan, for så vidt angår retlige forhold, påklages til Planklagenævnet.

Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Planklagenævnet. Klagen skal være indsendt senest 25. oktober 2019. Det koster et gebyr at klage. Læs mere om klageregler og gebyrer på www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

Du sender klagen til Planklagenævnet via Klageportalen. Efterfølgende kommunikation om klagen sker også gennem Klageportalen. Du kan finde Klageportalen via www.naevneneshus.dk/planklagenaevnet.

23-09-2019