K O M M U N E P L A N

Tillæg for 9.017 Omplacering af sommerhusområder i kystnærhedszonen

Aalborg Byråd godkendte den 31. august 2020 et forslag til kommuneplantillæg for 9.017 Omplacering af sommerhusområder i kystnærhedszonen.

4. september til den 30. oktober 2020

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 9-6-109.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Charlotte Zeth Andersen, tlf. 99312211.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 30. oktober 2020 fremsendes til By- og Landskabsforvaltningen, Plan & Udvikling, via kontaktformularen:

www.aalborg.dk/kontakt

I forbindelse med kommuneplantillæg 9.017 og lokalplan 9-6-109 er der udarbejdet en miljørapport (VVM). Rapporten indeholder en VVM-redegørelse (Vurdering af Virkninger på Miljøet) og en miljøvurdering efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer og konkrete projekter (VVM). Klik her for at se den samlede rapport.

31-08-2020