Tillæg H.033 for BRT i Aalborg

Aalborg Byråd godkendte den 28. maj 2018 et forslag til kommuneplantillæg H.033 for BRT i Aalborg.

1. juni til 31. august 2018

Sammen med kommuneplantillægget offentliggøres et forslag til lokalplan 1-1-134.

Har du spørgsmål til planens indhold eller brug, er du velkommen til at kontakte Esben Obeling, tlf. 99312361.

Hvis du har indsigelser eller bemærkninger til forslaget skal de senest den 31. august 2018 fremsendes til:

I forbindelse med kommuneplantillæg H.033 er der udarbejdet en miljørapport. Rapporten indeholder en VVM-redegørelse (Vurdering af Virkninger på Miljøet) og en miljøvurdering efter Lov om miljøvurdering af planer og programmer og konkrete projekter (VVM). Klik her for at se den samlede rapport, der er vedlagt forslag til lokalplan 1-1-134.

28-05-2018